The Builders

De oprichters van de Monkey Fun Run; Koen, André en Bas organiseren met veel passie en plezier activiteiten.

Wat in 2016 begon met een idee van het organiseren van kleine obstakel runs bij basisscholen is doorgegroeid met steeds meer activiteiten en diverse vormen van obstakels runs.

Inmiddels hebben ze door heel Nederland runs mogen organiseren voor jong en oud en hopen in de toekomst dit nog veel vaker te mogen doen.

Bas Heinen

Bas Heinen

“Ik ben een enthousiast persoon die het leuk vindt om mensen in beweging te brengen. Ik ben al vanaf kind zelf een enthousiaste sporter en heb er ook later mijn werk van gemaakt. Ik ben werkzaam geweest bij Defensie als sportinstructeur en ben op dit moment nog werkzaam als personal trainer en bootcamp trainer.

Ook ben ik ben betrokken bij de stichting “Vikings voor Spieren”. Met Vikings voor Spieren hebben we ondertussen al een tijd geleden een obstakelbaan gebouwd op een schoolplein. Dit was zo’n groot succes dat vanuit deze mooie ervaring het idee voor de Monkey Fun Run ontstond.

Ik ben samen met Andre en Koen begonnen met de Monkey Fun Run, omdat ik het belangrijk vind dat kinderen en volwassenen plezier beleven aan bewegen en ik merkte dat het organiseren van een obstakelrun een van de manieren is om dit voor elkaar te krijgen. Het mooie van de Monkey Fun Run is dat kinderen en volwassenen een mooie ervaring krijgen met sporten en bewegen en ik hoop hierdoor een positieve bedrage te leveren aan een gezonde levensstijl.” .

André Kasel

“Hoi allemaal, ik ben André en één van de 3 oprichters van de Monkey Fun Run.

In 2016 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Kasel Management en Advies. Een organisatieadviesbureau dat ondersteunt bij vraagstukken over sport, leisure en welzijn. Kortom; om mensen en organisaties in beweging te brengen.

Mensen in beweging brengen doen we ook met de Monkey Fun Run. En waar ik het al geweldig vind beweging te brengen doen we dat met de MFR met een extra dosis FUN! Blije gezichten en vrolijke deelnemers die na afloop voldaan en trots met een geweldige herinnering weer huiswaarts gaan.

Waar mogelijk doen we dit in combinatie met een goed doel, zo steunen wij bijvoorbeeld Vikings voor Spieren. Een extra win-win! En daar word ik, André, heel blij van!” . . . .

Koen Walpoott

“Mijn naam is Koen Walpoott, getrouwd met Noortje en vader van 3 prachtige kinderen Mees, Stas en Lis. Als enthousiast ondernemer heb ik diverse bedrijven gehad, voornamelijk in de ICT. Op dit moment ben ik werkzaam voor Koel ICT in Steenwijk.

In mijn vrije tijd ben ik vaak onder water te vinden. Ik geef dan duik les of geniet zelf van de prachtige onderwater wereld in Nederland en ver daar buiten.

Alweer 5 jaar geleden zijn wij (Bas, André en ik) gestart met de Monkey Fun Run. Ontstaan uit een fantastisch project dat we organiseerden voor Stichting Vikings voor Spieren. Inmiddels hebben we op vele locaties in heel Nederland runs mogen organiseren en zijn we door alle enthousiaste reacties alleen nog maar gedrevener geworden om nog meer mensen van onze “sportieve fun” te laten proeven.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten